چقدر در زندگی خود خواهان ایجاد تغییر هستید؟ یا بعبارتی برای بهبود شرایط زندگی خود آیا تلاشی می نمایید؟
اصولا افرادی که سال های سال طبق اصول ثابت و الگوهای پذیرفته شده یکسانی زندگی کرده باشند در میانسالی هم نمی توانند شرایط جدید روز را بپذیرند و کماکان خواهان ادامه زندگی به همان روال سابق هستند. گر چه این اصرار و پافشاری خیلی به نفع شان نخواهد بود.
امروزه، با پیشرفت تکنولوژی و صنعت، سبک زندگی انسانها تغییر نموده در نتیجه زندگی سنتی جای خود را به زندگی تجملی داده و استفاده از وسایل الکترونیکی و دیجیتالی در بین آحاد مردم مرسوم گردیده و بدین ترتیب همه چیز دستخوش تحولی عظیم شده است.
فرد میانسالی را می شناسم که هنوز قادر به استفاده از تلفن همراه نیست و گرچه فرزندانش برای راحتی و سهولت برقراری ارتباط تصویری خواهان استفاده از این وسیله هستند اما ایشان با بی میلی تلاشی برای یادگیری نحوه استفاده بهینه از این ابزار ساخته دست بشر نیست و می گوید نیازی به این تلفن ندارم من تمام تماسهای خود را با تلفن ثابت انجام می دهم.
اگر افراد دست از کله شقی خود بردارند و خود را با شرایط روز پیرامون خود وفق دهند و اطلاعات خود را بروز نمایند، قطعا در جهت راحتی و خوشبختی بیشتر خود قدم های مثبتی برداشته و به آرامش خواهند رسید.
افکار پوسیده و کهنه قدیمی در پس ذهن افراد، چنان جا خوش میکنند که تا خود شخص خواهان دور ریزی آنها نباشد و تا زمانی که نخواهد آنها را کنار بزند مسلما هیچ پیشرفتی در زندگی شان ایجاد نخواهد شد.
البته افراد مسنی هم هستند که با وجود سن و سال بالا هنوز تمایل دارند خودشان رانندگی کنند، پشت دستگاه های صنعتی کار کنند، از کامپیوتر و تلفن همراه استفاده نمایند و خیلی کارهای جالب دیگر که واقعا قابل تحسین است.
داشتن انگیزه، در بروز رسانی اطلاعات افراد، عامل بسیار مهمی است و باعث می شود که خودشان بدنبال یادگیری و کسب مهارت های ضروری هم راستا با پیشرفت تکنولوژی روز باشند.
با تکیه بر آگاهی و دانش خودشناسی می توانیم باورهای غلط خود را که بعضا از گذشتگان به ذهن و افکارمان رسوخ کرده اند، بشناسیم و با تمرین و به مرور انها را با باورهای مثبت و صحیح جایگزین نماییم.
اعتقاداتی که در واقع به ما خورانده شده و عقیده واقعی خود ما نیست. افکار تازه باعث خلق ایده های جدید در زندگی می شوند.
افراد با داشتن ایده های نو، آزادانه برای داشتن زندگی بهتر و سعادتمندی خود تلاش می نمایند و به موفقیت خواهند رسید.
در حالی که افکار فرسوده ، همچون زنجیری به پا، مانع حرکت و رشد می شوند و مانع رسیدن انسان به تعالی می گردند.
پس سعی کنیم پر افکار خود را به پرواز دربیاوریم تا همچون پرنده ای سبکبال در آسمان آبی آرزوها و امیدها برقصد و به منزل گه مقصود برسد.
یک پاسخ
افکار پوسیده و کهنه قدیمی در پس ذهن افراد، چنان جا خوش میکنند که تا خود شخص خواهان دور ریزی آنها نباشد و تا زمانی که نخواهد آنها را کنار بزند مسلما هیچ پیشرفتی در زندگی شان ایجاد نخواهد شد.
این موضعی هست که من روز از خودم می پرسم
ممنون از یاداوری مجدد